29 квітня 2014 р.

УЦОЯО повідомляє про шахрайство на завдання та відповідях до тестів ЗНО

Український центр оцінювання якості освіти повідомляє, що з наближенням термінів проведення ЗНО 2014 у мережі зв'являються пропозиції щодо завдань та відповідей на тести ЗНО різних предметів.
В УЦОЯО наголошують, що укладання тестів, виготовлення, друк тестових зошитів відбувається в умовах суворої конфіденційності, тому інформація на різноманітних сайтах, присвячених зовнішньому незалежному оцінюванню, а саме наче б то завданням, та правильним відповіддям до них не може бути достовірною. та радить не користуватися послугами такої "інформаційної підтримки", враховуючи подібні ситуації в минулі роки.
Модемо припустити, що на сайтах, які пропонують наче завдання та правилні відпвоіді зібрані часленні подібні завдання та відповіді, які можуть стати в пригоді в частині підготовки до ЗНО. Доречі, достатньо користими можуть стати розробки Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти з проведення онлайт пробних тестуваню, які можна знайти на сторінках сайту Львівського центру, або за посиланням.

Успіхів у підготовці!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!