14 липня 2017 р.

Абіт пошук опубліковує списки абітурієнтів 2017 року

Сервіс пошуку абітурієнтів абіт пошук (сайт abit-poisk.org.ua) розпочав підготовку публікації списків абітурієнтів вступної кампанії 2017 року.




Рейтингові списки 2017 заяв на вступ інфо на сторінці >>>

Рейтингові списки на абіт пошуку 2017


м. Київ

Вінницька область

Волинська область

Дніпропетровська область

Донецька область

Житомирська область

Закарпатська область

Запорізька область

Івано-Франківська область

Кіровоградська область

Київська область

Львівська область




Луганська область

Миколаївська область

Одеська область

Полтавська область

Рівненська область

Сумська область

Тернопільська область

Харківська область

Херсонська область

Хмельницька область

Черкаська область

Чернівецька область

Чернігівська область

АР Крим

м. Севастополь

За межами України


Рейтингові списки 2017 заяв на вступ інфо на сторінці >>>



В попередні роки сервіс абіт пошук дозволяв швидко знайти заяви вступника за прізвищем та ініціалами та балом атестата а також опубліковував рейтингові списки ВНЗ по областях в дещо більш зручнішому форматі аніж інформаційна система конкурс вступ інфо.

10 коментарів:

  1. Пане Адміне, коли будуть списки???

    ВідповістиВидалити
  2. мабуть у вересні... вже не тільки документи діти подали , а й екзамени здають а списків немає. Хоча скрізь трублять про те, що система працює

    ВідповістиВидалити
  3. Продуктивність їхньої роботи мене просто вражає .-Чули , вони ще й додаткові сервери підключили , хоча система непросто лягла , а ще й тріщину дала . Цей рік вступної кампанії самий гірший (2017) у порівнянні із попередніми роками . Так не повинно бути , хтось має за це відповісти .
    Адже, " Ми- абітурієнти " , права на помилку не маємо , і подавати заяви в сліпу не будемо . Вже 5-й день як розпочалась вступна кампанія , про це "помпезно " розповідали ЗМІ . Але система досі нормально не працює , всі абітурієнти стурбовані , ніхто з МОН нам нічого не пояснив і не заспокоїв ...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. повністю з вами згідна. Подача документів розпочалася 12 липня, а 14 тільки підготовка оприлюднення списків. Уже 17 і ніяких змін. Велика кількість дітей не подає заявки, чекаючи списків, аби мати змогу зважити власні сили та можливості. Хоча б пояснили щось, прокоментували, адже діти думають, що цих списків взагалі уже не буде...Чому всі мовчать???

      Видалити
    2. Во культура вибору майбутньої професії, подавати не в той ВНЗ, де хочеш вчитися не на ту спеціальність на якій хочеш вчитися і будувати подальшу кар'єру за покликанням, а подавати туди куди можна зайти на бюджет, а потім шось не виходить викладачі не такі, то не таке, система освіти не така, країна не така, то все совок, комуністи, бандерівці, ССівці, ляхи.
      Взагалі би заборонити відображення на вступ інфо списків по рейтингу до кінця строку подання заяв, показати лише список ПІБ без балів, щоб хто подав був спокійний, і будь здоров. А вже після останньої дня подачі заяв, тоді вже посортувати по рейтингу, показати бали по предметах, і от. Тіштеся. Де там. всі хочуть халяви за бюджетні кошти.

      Видалити
    3. У чому проблема того, що абітурієнт може обирати за силами саме ВНЗ,(бо спеціальність уже приблизно визначена на етапі вибору ЗНО), з Хімєю та Біологією на програміста не підеш. Вступати в сліпу це просто дурість. Але бюджетні 'подушки' на 150 б. місць це дійсно перебір...

      Видалити
  4. Такого хаосу, як в цьому році, ще не було! Пані Гріневич, займіться врешті ділом, досить експериментувати!

    ВідповістиВидалити
  5. Як орієнтуватися у мінімумах-максимумах? Чому не змінюється статус заяви? Я хочу побачити широкий конкурс

    ВідповістиВидалити
  6. Що означає а/н у списках ВНЗ-це контракт чи бюджетні місця?

    ВідповістиВидалити

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!