7 серпня 2017 р.

Статус зарахування до ВНЗ (до наказу) у рейтингових списках вступників

5 серпня останній день виконання умови для зарахування  - подання документів про освіту до приймальних комісій вступниками на 1 курс бакалаврату на основі повної загальної середньої освіти, які мали статус рекомендації до зарахування на бюджетне місце.
Протягом 6-7 серпня приймальні комісії встановлюють статус зарахування, який у рейтингових списках відмічено як "до наказу".



За умовами прийому для зарахування на контракт ВНЗ мали можливість встановити кінцеві терміни до 30 вересня. Кожен ВНЗ у власних правилах прийому встановлює терміни зарахування, які не суперечать Умовам прийому, тобто у кожного ВНЗ можуть бути різні кінцеві терміни подання документів для зарахування на контракт (вступниками, які подавали електронні заяви в терміни 12-26 липня), при наявності рекомендації до зарахування і кінцевий термін наказу на зарахування може бути 30 вересня.

Зауважимо, що у випадку, коли вступник встановлював у параметрах електронної заяви з відміткою участі у конкурсі лише за бюджетні місця, в такому випадку вступнику необхідно особисто подавати додаткову заяву до приймальної комісії для участі у конкурсі на бюджетні місця.

Рейтингові списки зарахованих на бюджетні місця та контракт у ВНЗ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!