3 липня 2014 р.

Електронна заява до ВНЗ. МОН запускає систему "Електронний вступ 2014" з 04 липня.

Міністерство освіти і науки України анонсувало початок роботи системи "Електронний вступ в 2014 році" для подачі електронної заяви до ВНЗ з 04 липня.
Вступники 2014 року зможуть пройти реєстрацію в системі - фактично попередню електронну реєстрацію до вступу до ВНЗ в 2014 році. Електронна подача заяв згідно Умов прийому до вищих навчальних закладів України та відповідно Правил прийому до будь-якого ВНЗ передбачає термін з 11 липня до 1 серпня (крім ВНЗ Луганської та Донецької областей, який змінами до Умов прийому продовжено терміни).
Згд но інструкції з використання системи "Система «Подання заяв в електронній формі» − це альтернативна система подання заяв до вищих навчальних закладів I−IV рівня акредитації. Таким чином, Ви маєте вибір: скористатися системою «Подання заяв в електронній формі» або подати заяви у паперовому вигляді до приймальних комісій ВНЗ особисто.
Системою «Подання заяв в електронній формі» зможуть скористатися у повній мірі тільки абітурієнти, які мають атестат про повну загальну середню освіту та сертифікати ЗНО і бажають вступити на денну форму навчання за ОКР молодший спеціаліст, бакалавр, а також спеціаліст медичного та ветеринарно-медичного спрямувань за відсутності особливих умов вступу. "
Адреса сайту для електронної подачі заяв http://ez.osvitavsim.org.ua .
Інструкцію по роботі з системою електронної подачі заяви вступники можуть зняти на сторінці http://ez.osvitavsim.org.ua/instruction.php
Крім того вступники можуть подати заяву особисто до приймальної комісії, та заяви подані як особисто та і ерез систему лектронної подачі мають рівну силу, згідно правил прийому.
Електронна заява на вступ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!