29 червня 2017 р.

Сайт подання електронних заяв до ВНЗ ez.osvitavsim.org.ua відкрито, проте реєстрація електронних кабінетів недоступна.

Сайт подання електронних заяв ez.osvitavsim.org.ua вже доступний для перегляду, проте реєстрація електронних кабінетів та можливість завантаження необхідних документів (зокрема документа про повну загальну середню освіту - атестата) наразі недоступна.


Станом на 9:00 29 червня на сайті подання електонних заяв до ВНЗ розміщено Умови прийому до ВНЗ в 2017 році, розділ про проект розділ запитання відповіді та інструкція роботи з системою подання електронних заяв, проте в інструкції відсутні скріншоти зображень електронного кабінету, щоб може вказувати, що функціонал системи не завершено.
****************************************
Цікавить Вступ в 2017 році?
Підписуйтеся та спілкуйтеся у Facebook спільноті блогу та на записи у Google+




****************************************
 У першому варіанті Умов прийому до ВНЗ було закріплено те, що з 29 червня вступники зможуть реєструвати електронні кабінети, щоб запобігти не було перевантаженню системи як це було в попередні роки, коли вступники в перший день подання заяв розпочали як реєстрацію та завантаження документів, так і подання заяв одночасно.  На нарадах та прес-конференціях, присвячених вступній кампаній 2017 керівництво МОН заявляло проте, що цього дня (29 червня) вступники зможуть розпочати реєстрацію електронних кабінетів. Однак, передбачливо, у змінах до Умов прийом до ВНЗ в 2017 році від 24 квітня текст абзацу про термін початку реєстрації кабінетів, який мав такий зміст:


"реєстрація електронних кабінетів вступників, завантаження додатків до документів про повну загальну середню освіту починається 29 червня та закінчується о 18 год. 00 хв. 25 липня;"


замінили на такий:

"строки прийому заяв та документів, конкурсного відбору, зарахування та переведення на навчання за державним та регіональним замовленням та за рахунок цільових пільгових державних кредитів визначаються цим пунктом;"







Немає коментарів:

Дописати коментар

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!