12 червня 2015 р.

Вступ інфо ( Сайт vstup.info система "Конкурс") - дзеркало вступної кампанії

ВНЗ України через систему Конкурс сайт вступ інфо - vstup.info зобов'язні інформувати громадськість про інформацію, пов'язану зі вступною кампанією.

Згідно Умов прийому до ВНЗ України 2015 року (пункт 6 розділу XXI) та Правил прийому на навчання ВНЗ саме через систему Конкурс  - сайт vstup.info (далі по тексту сайт вступ інфо) зобов'язані інформувати громадськість про кількість місць ліцензії - ліцензійний обсяг, кількість місць державного замовлення, хід подання заяв в конкурсному відборі, про рекомендації до зарахування та самого зарахування.

Проте насправді дані вузи вносять дані не безпосередньо до системи Конкурс, а до Єдиної державної бази з питань освіти  - ЄДЕБО - бази даних Міністерства освіти і науки України. В свою чергу сайт вступ інфо - vstup.info на основі внесених від ВНЗ Києва та України даних до ЄДЕБО формує (як правило щоденно, можливо й декілька разів на день) інформацію, яка відображає хід подання заяв, та подальшу конкурсну ситуацію в період конкурсного відбору, шляхом вибудування конкурсного рейтингу вступників.

*********************************
Цікавить Вступ до ВНЗ?
Підписуйтеся та спілкуйтеся у Facebook спільноті блогу про вступ та на записи у Google+
*********************************



Немає коментарів:

Дописати коментар

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!