19 травня 2016 р.

20.05.2016 - останній день реєстрації у ЗНО жителів Донецької, Луганської області та АР Крим та учасників АТО

20 травня останній день реєстрації в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання учасників АТО та осіб, які проживають на тимчасово окупованій території або в населених пунктах, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень, і не мали змоги здійснити реєстрацію в основний період.

Такі особи разом з реєстраційними документами мають також подати заяву щодо надання можливості пройти зовнішнє оцінювання під час додаткової сесії та відповідний підтверджувальний документ.

Для учасника АТО підтверджувальним документом є копія посвідчення учасника бойових дій або довідки про безпосередню участь особи в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.
Для особи, яка проживає на тимчасово окупованій території або в населених пунктах, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень, – копія сторінки паспорта громадянина України, де вказано відомості про реєстрацію місця проживання. Якщо особа не має паспорта, підтверджувальним документом є копія відповідної сторінки паспорта громадянина України одного з батьків.

Рекомендації щодо процедури реєстрації розміщено в розділі «Для жителів Донбасу, Криму, учасників АТО» сайту testportal.gov.ua

Про сім кроків для отримання українського атестата та вступу до ВНЗ України в 2016 році читайте в Дорожній карті для випускників із зони АТО та АР Крим на сайті Міністерства освіти і науки України. Дорожню карту підготовлено ГО «Фонд «Відкрита політика» спільно з Міністерством освіти і науки України та Українським центром оцінювання якості освіти.

За матеріаласи сайту УЦОЯО 
testportal.gov.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!