13 травня 2016 р.

Відбулося ЗНО з Історії України, на яке не з'явилося близько 12 тис зареєстрованих. Офіційні правильні відповіді оприлюднять 16 травня

Сьогодні відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з історії України. Правильні відповіді до тесту УЦОЯО оприлюднить 16 травня.
За оперативним повідомленням УЦОЯО з 193 306 зареєстрованих на ЗНО з історії України осіб участь у тесті взяло 93,74%, тобто близько 12 тис осіб були відсутніми на пункттах тестування.

Як зазначають в Українському центрі оцінювання якості освіти, не були допущені до участі у тестуванні 0,02% зареєстрованих та 6,24 % не з'явилися на пункти тестування. Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього оцінювання з історії України через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії.
Поважними причинами неучасті в основній сесії є: хвороба, смерть рідних по крові або шлюбу, стихійне лихо, у тому числі пожежа, повінь, землетрус, військові або суспільні збурення, техногенна катастрофа в день або переддень проведення зовнішнього незалежного оцінювання, участь у міжнародних, всеукраїнських заходах (змаганнях, конкурсах, олімпіадах).
Для проходження зовнішнього незалежного оцінювання під час додаткової сесії необхідно протягом 5 робочих днів з урахуванням дня проведення тестування подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії та відповідну заяву (на ім’я директора регіонального центру). Рішення щодо реєстрації для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання ухвалює регламентна комісія регіонального центру оцінювання якості освіти.

*********************************
Цікавить Вступ до ВНЗ?
Підписуйтеся та спілкуйтеся у Facebook спільноті блогу про вступ та на записи у Google+
*********************************

Немає коментарів:

Дописати коментар

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!