17 травня 2016 р.

Українські виші розпочинають розміщувати власні академічні курси на онлайн платформах з відкритим доступом

Нещодавно Сумський державний університет відкрив власні навчальні курси на онлайн платформі з відкритим безкоштовним доступом. 

Такі кроки можуть позитивно вплинути на якість навчання і в межах навчального закладу, адже вступники мають можливість ще до початку навчального процесу розпочати їх вивчення.

Онлайн платформа академічних курсів Сумського державного університету під назвою Екзаменаріум відкрито у квітні 2016 року, та пропонує для вивчення близько 30 дисциплін за 5-ма спеціальностями:
  • економіка;
  • маркетинг;
  • менеджмент;
  • право;
  • фінанси, банківська справа та страхування.
Як повідомляє Соціальне Телебачення Сумщини, проректор Сумського державного університету Володимир Любчак зазначив, що відкриття проекту стало можливим завдяки досвіду діяльності у сфері дистанційного навчання, яке здійснював університет раніше, відкриті онлайн курси будуть супроводжуватися викладачами університету та ВНЗ буде забезпечувати всі необхідні процеси для роботи таких курсів задля навчання будь-якої категорії користувачів.

Для абітурієнтів, представники СумДУ повідомили, що слухачів курсів - майбутні студенти університету можуть претендувати на зарахування результатів завершення онлайн курсу як результат вже академічного навчання в університеті.




*********************************
Цікавить Вступ до ВНЗ?
Підписуйтеся та спілкуйтеся у Facebook спільноті блогу про вступ та на записи у Google+
*********************************

Немає коментарів:

Дописати коментар

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!