11 липня 2016 р.

Опубліковано кількості бюджетних місць державного замовлення у ВНЗ (не верифіковані)

У МОН оприлюднили кількості місць державного замовлення за спеціальностями

У Міністерстві освіти і науки України оприлюднили попередню інформацію (не верифіковану у електронній базі) щодо кількості місць державного замовлення у ВНЗ (які у сфері управління МОН) зі спеціальностей ступеня бакалавр з яких проводяться широкі конкурси.

Нагадаємо, що цього року змінено систему розподілу місць державного замовлення у ВНЗ. Бюджетні місця будуть йти до вищого навчального закладу залежно від кількості та успішності вступників.


********************************
Цікавить Вступ в 2017 році?
Підписуйтеся та спілкуйтеся у Facebook спільноті блогу та на записи у Google+





Згідно наведених даних, для ВНЗ, які перебувають у сфері управління МОН виділено 44133 місця державного замовлення та одночасно погоджено максимально 66558 місць.

З цих даних випливає, що в середньостатистичному вираженні на кожних 3 погоджених місця (максимальні обсяги) фактично припадатиме 2 місця, які будуть оплачуватися з бюджету. Лише бали вступників визначать чи ВНЗ отримає кількість бюджетних місць максимально наближене до погодженої кількості місць чи протилежно.

Деталі щодо широкого конкурсу можна знайти у коментарі чиновників МОН виданню Педагогічна преса

Обсяги державного замовлення за спеціальностями, ступенями та типами вступу:

Інформація про кількість місць державного замовлення з спеціальностей (спеціалізацій), з яких проводяться широкі конкурси вступників у межах вищих навчальних закладів у сфері управління Міністерства освіти і науки україни, в 2016 році, а також встановлені ВНЗ і погоджені державним замовником максимальні обсяги державного замовлення.
(Бакалаврат, денна форма навчання)
Невести та клікнути для збільшення PDF версія на сайті МОН








































Немає коментарів:

Дописати коментар

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!