8 червня 2017 р.

Результати ЗНО з шести предметів стане відомо 15 червня

Результати ЗНО з української мови і літератури, іноземних мов (англійської, німецької, французької та іспанської) та математики в УЦОЯО обіцяють розмістити на персональних сторінках учасників ЗНО 15 червня.


Як зазначають в УЦОЯО 14 червня о 14:00 відбудеться засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порогу «склав/не склав» з вказаних предметів.

********************************
Цікавить Вступ в 2017 році?
Підписуйтеся та спілкуйтеся у Facebook спільноті блогу та на записи у Google+





Поріг «склав/не склав» – це мінімальна кількість тестових балів, яку за виконання сертифікаційної роботи має набрати учасник, щоб скласти зовнішнє незалежне оцінювання та мати можливість брати участь у конкурсному відборі до вищих навчальних закладів України.

Засідання експертної комісії в режимі онлайн транслюватиме освітній портал «Педагогічна преса».

Засідання експертних комісій зі встановлення порогу «склав/не склав» з історії України, російської мови, біології відбудеться 16 червня, а з фізики, географії, хімії – 22 червня.

Результати учасників за шкалою 100–200 і в 12-бальній шкалі (з предметів, результат яких зараховується як оцінка за ДПА) будуть завантажені на інформаційні сторінки учасників зовнішнього незалежного оцінювання наступного дня після кожного засідання експертної комісії.

Як переводяться тестові бали ЗНО у шкалу 100–200?

Немає коментарів:

Дописати коментар

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!