30 червня 2015 р.

Абіт пошук (Абит поиск) - під час вступної кампанії 2015 року.

Як працює сайт абіт пошук - абит пошук - abit poisk.

В цій публікації розглянемо такий сайт як абіт пошук (abit-poisk.org.ua абит поиск), який в останні роки набрав популярність серед вступників, зважаючи на його додаткові можливості відтворення інформації щодо вступної кампанії.
Абіт пошук  з високою імовірністю відображав шанси вступу абітурієнта на навчання до вузу, до якого були подані документи.
Інформація  на абит пошук, бралася з сайту vstup.info (ІС Конкурс), та опрацьовувалися для показу додаткових параметрів, часто важливих для вступників, а саме скільки вступників, які вище в рейтингу вже подали документи на інший напрям підготовки, таким чином відтворюючи більш реальнішу конкурсну ситуацію. Разом з тим в рідкісних випадках були неточності, пов'язані з тим, що кожен вступник може мати свого двійника по прізвищу імені та по батькові, хоча це легко можна було виявити, оскільки відображалися недостовірні дані щодо вступу до вузу.




З новаціями вступної кампанії, які передбачені також і в змінах до Умов прийому до ВНЗ додаткова важлива інформація, яку abit poisk відображав в минулому році стане менш затребуваною, адже вступники вказуватимуть пріоритетність вступу - тобто в який вуз на який напрям цікавить вступника більше, і коли вступник буде рекомендований за одним із напрямів - автоматично буде викреслюватися в комп'ютерній базі даних вступної кампанії зі списків - дану інформацію також повинен дублювати й вступ інфо. Другою важливою новацією є те, що оригінали документів подаватимуться після завершення термінів подання заяв на вступ. При поданні заяв на вступ абітурієнтами особисто, приймальним комісіям дозволено приймати копії документів  про освіту.
Також варто зауважити, що в минулому році у функціонуванні сайту абіт пошук були значні технічні труднощі з відтворенням інформації щодо вступу, так як адміністрація сайту vstup info (дані з якого бралися для формування інформації на абіт пошуку) перешкоджала вільній програмній обробці інформації щодо вступної кампанії, ймовірно зважаючи на значні навантаженням на сервер з боку зчитувальних інформаційних систем розробників абіт пошуку.
Чи дозволить адміністрація ІС Конкурс (вступ інфо) зчитувати інформацію для системи абіт пошук протягом встуної кампанії 2015 року залишається відкритим питанням.

*********************************
Цікавить Вступ до ВНЗ?
Підписуйтеся та спілкуйтеся у Facebook спільноті блогу про вступ та на записи у Google+
*********************************


4 коментарі:

  1. чому абітурієнти не з'являються на конкурсах?

    ВідповістиВидалити
  2. Як може статися, що при вступі до магістратури, вже після другого екзамену, збільшилась загальна кількість поданих заяв?

    ВідповістиВидалити
  3. Що означає смайл на абіт пошуку , біля ВНЗ???

    ВідповістиВидалити
  4. Вважаю нереальним 15 заяв і кількість пріоритетів!

    ВідповістиВидалити

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!