НУХТ Національний університет харчових технологій вступ 2016, рейтингові списки


Інформація про вступ до НУХТ Національного університету харчових технологій


Рейтингові списки НУХТ


Списки вступників НУХТ магістратури, інших ступенів та заочної форми

Списки абітурієнтів НУХТ денної форми навчання ступеня бакалавр





Спеціальності НУХТ в алфавітному порядку

Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології, Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології

Біотехнології та біоінженерія, Біотехнологія

Видавництво та поліграфія, Розробка та виготовлення упаковки

Галузеве машинобудування, Обладнання переробних і харчових виробництв

Галузеве машинобудування, Обладнання фармацевтичних та біотехнологічних виробництв

Готельно-ресторанна справа

Екологія, Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування

Економіка, Економіка підприємства

Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, Електротехніка та електротехнології

Енергетичне машинобудування, Енергомашинобудування

Журналістика, Реклама та зв'язки з громадськістю

Комп’ютерні науки та інформаційні технології, Комп'ютерні науки

Маркетинг

Менеджмент

Міжнародні економічні відносини, Міжнародна економіка

Облік і оподаткування, Облік і аудит

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, Товарознавство і торгівельне підприємництво

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, Управління персоналом та економіка праці

Прикладна механіка, Машини і ресурсозберігаючі технології переробки упаковки

Прикладна механіка, Машини і технології пакування

Теплоенергетика

Туризм

Фінанси, банківська справа та страхування

Харчові технології, Технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Харчові технології, Харчові технології та інженерія (Навчально-науковий інститут харчових технологій)

Харчові технології, Харчові технології та інженерія (Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу)

Хімічні технології та інженерія, Хімічна технологія та інженерія

Немає коментарів:

Дописати коментар

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!