23 травня 2016 р.

Пороговий бал ЗНО з української мови і літератури, математики та історії України буде встановлено 25 травня

Засідання комісії, на якому встановлюватимуть пороговий бал транслюватимуть онлайн

Експертна комісія при УЦОЯО буде встановлювати пороговий бал з української мови і літератури, математики та історії України засідатиме 25 травня, про це повідомили в УЦОЯО.




Експерти при Українському центрі оцінювання якості освіти будуть встановлювати мінімальну кількість балів тестів ЗНО з предметів  українська мова і література, математика та історія України, які учасник зовнішнього незалежного оцінювання має набрати, щоб скласти тест ЗНО.
Варто зазначити, що мінімальна кількість балів ЗНО в сертифікаті для подання електронної заяви до ВНЗ для участі у конкурсному відборі встановлена у правилах прийому ВНЗ та не завжди це мінімальні 100 балів. Деякі ВНЗ (як правило ВНЗ Києва) встановили вищу планку, тобто не всі вступники, які складуть ЗНО зможуть подавати заяву на вступ у будь-який ВНЗ.

Засідання експертної комісії по встановленню порогового балу будуть транслювати онлайн на портал Педагогічна преса на цій сторінці.

Як зазначають в УЦОЯО до склау кспертної комісії входять фахівці з числа працівників Міністерства освіти і науки, Національної академії наук, Національної академії педагогічних наук, Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, середніх загальноосвітніх, вищих навчальних закладів та інших установ і організацій.

*********************************
Цікавить Вступ до ВНЗ?
Підписуйтеся та спілкуйтеся у Facebook спільноті блогу про вступ та на записи у Google+
*********************************

Немає коментарів:

Дописати коментар

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!