6 липня 2016 р.

Кількість бюджетних місць у навчальних закладах планують збільшити на 12,3%.

Кількість місць державного замовлення у навчальних закладах в 2016 році порівняно з 2015 роком буде збільшено на 12%


На засіданні Урядового комітету з питань гуманітарної та соціальної політики було ухвалено проект постанови "Про державне замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, на підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів у 2016 році", який буде розглянуто на найближчому засіданні Уряду.






Проект постанови розроблений на підставі пропозицій більше 50 державних замовників у межах бюджетних асигнувань, передбачених Держбюджетом на 2016 рік - повідомляє прес-служба віце-прем'єр міністра України Павла Розенка.

Загальний обсяг підготовки і прийому фахівців у 2016 рік, відповідно до проекту постанови, на 12.3% більший, в порівнянні з попереднім роком, зазначається у повідомленні.

Обсяг прийому держзамовлення на підготовку фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст» пропонується на рівні 67,5 ти. осіб; «бакалавр» 90,7 тис. осіб; «спеціаліст» - 42,9 тис. осіб; «магістр» – 60 тис. осіб. Прийом до аспірантури та докторантури за держзамовленням пропонується – 4,6 тис. осіб та 493 особи відповідно.
На навчання за робітничими спеціальностями за держзамовленням пропонується прийняти 11,6 тис. учнів.

********************************
Цікавить Вступ в 2017 році?
Підписуйтеся та спілкуйтеся у Facebook спільноті блогу та на записи у Google+






Немає коментарів:

Дописати коментар

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!