21 липня 2016 р.

Для вступників надана можливість подавати окремі електронні заяви для участі у конкурсі на бюджет та на контракт за однією спеціальністю (спеціалізацією) - оновлено Лист МОН

Як повідомила приймальна комісія одного з ВНЗ, адміністратор ЄДЕБО та системи подання-прийому електронних заяв ДП "Інфоресурс" надав можливість подавати за однією спеціальністю окремі заяви для участі у загальному конкурсі на бюджетнім місця та тільки на контракт, про що повідомлено приймальні комісії ВНЗ.


********************************
Цікавить Вступ в 2017 році?
Підписуйтеся та спілкуйтеся у Facebook спільноті блогу та на записи у Google+




 Електронна заява на вступ
Як зазначено у повідомленні ДП Інфоресурс:
"У перші дні вступної кампанії –2016 окремі вступники помилково встановили в електронних заявах позначку "тільки на контракт", яка виключає заяву з конкурсу на бюджетні місця (тобто заяви подаються без зазначення пріоритетності, але не обмежуються за кількістю).

З метою надання вступникам можливості участі у конкурсі на бюджетні місця надано можливість подавати за однією пропозицією на вступ окремі заяви для участі у загальному конкурсі на бюджет та тільки на контракт."

Оновлення.
З приводу даної проблеми сьогодні МОН надіслало лист керівникам ВНЗ, в якому пропонує скосовувати подані помилково лише на контракт заяви за зверненнями вступників для можливості подання повторно.

2 коментарі:

  1. Как всегда, запутано, как будто не умеет формулировать свои мысли Совсун:
    Это письмо касается только, тех абитуриентов, которые ошиблись, или это установлен новый порядок, для всех:
    а именно, можешь подать 2 заявления одновременно на одну и туже специальность,
    одно на бюджет, а второе на контракт?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Інфоресурс спочатку одне пише, на наступний день Совсун про те ж зовсім інше пише. Як воно насправді - пробуй догадуйся, як і подача електронної заяви на старті з тими галочками - спочатку одна потім дві потім знову одна, і ніяких інструкцій і роз'яснень по нових галочках.

      Видалити

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!