20 січня 2015 р.

Повідомлення УЦОЯО щодо реєстрації на ЗНО для осіб, які проживають у зоні АТО

Як повідомляється на сайті УЦОЯО у зв'язку з проблемами відсутності поштового зв'язку в зоні АТО у м. Слов'янську створено можливість реєстрації на ЗНО:
"Зважаючи на відсутність поштового звʼязку в місцях проведення антитерористичної операції на територіях Донецької та Луганської областей і враховуючи численні звернення майбутніх абітурієнтів, Український центр оцінювання якості освіти розʼяснює наступне.
Для осіб, які проживають на вищезазначених територіях, створено можливість сформувати реєстраційну картку та надіслати реєстраційні документи до Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти, який розташований за адресою: вул. Добровольського, 1, м. Словʼянськ, 84100. У цьому ж регіональному центрі можна отримати Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання та інформаційні матеріали"
Водночас УЦОЯО повідомляє про те, що учасники ЗНО, які прожавають на непідконтрольних територіях модіть вибрати Донецький або інший регіональний центр.
"Зауважуємо, що під час формування реєстраційної картки майбутні абітурієнти з числа мешканців територій, непідконтрольних українській владі, можуть обрати Донецький або інший регіональний центр, на території якого зможуть пройти зовнішнє незалежне оцінювання. Процедура та умови проведення реєстрації осіб (у тому числі жителів Донецької та Луганської областей), які братимуть участь у зовнішньому незалежному оцінюванні, залишаються незмінними.
Детальну інформацію щодо реєстрації охочих узяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні можна дізнатися в розділі «Реєстрація» та за телефоном інформаційної підтримки Українського центру оцінювання якості освіти (044) 486-09-62."
Зазначають в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!