24 квітня 2015 р.

Тестування ЗНО з української мови та літератури - правильні відповіді, результати

Відбулося зовнішнє незалежне оцінювання ЗНО з української мовіи та літератури, публікацію правильних відповідей на тести очікуйте 25 кватня. 

24.04.2015 року майбутні вступники проходили випробування ЗНО з української мови та літератури.

Правильні відповіді до тестів з української мови та літератури, як і вминулі роки, опубліковуються на сайсі Українського центру оцінювання якості освіти УЦОЯО - www.testportal.gov.ua після проведення тестування. Відповіді до тестів, як правило опубліковуються на наступний день після тестування. Після їх публікації на сайті УЦОЯО ми також розмістимо їх на цьому блоізі на сторінці відповіді на тести

Результати з тестування з української мови та літератури будуть опубліковані після перевірки в особистих сторінках учасників на сайті УЦОЯО. За інформацією Українського центру оцінювання освіти результати будуть опубліковані 15 травня.

За повідомленнями Українського центру оцінювання якості освіти УЦОЯО явка учасників ЗНО склала 95,4%. Зокрема по території управління Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти явка склклк 97,12%, на території Вінницького регіонального центру 96,1%.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!