19 червня 2015 р.

Конкурс (вступ інфо) - оновив інформації до вступної кампанії 2015 року.

Про оновлення ІС Конкурс до вступної кампанії 2015

Конкурс - інформаційна система на сайті вступ інфо, в якому й буде відображено хід вступної кампанії 2015 року та рейтингові списки вступників по вищих та професійно-технічних навчальних закладах, готуючись до початку вступної кампанії, оновив головну сторінку та більш спростив її не навантажуючи значним масивом інформації (зайшовши у вкладки попередніх років це можна порівняти).
Вступ інфо 2015
Скріншот нового інтерфейсу сайту vstup.info - ІС Конкурс
Для вступників, які здобули повну загальну середню освіту та склали ЗНО
на даному сайті ІС Конкурс вступ інфо необхідно працювати з розділами ОКР "БАКАЛАВР" та ОКР "Молодший спеціаліст", де зібрано галузі знань в кожній з яких напрями підготовки за якими навчальні заклади здійснюють прийом на навчання в 2015 році.
Проте, все ж найбільш популярним залишиться як і раніше територіальний пошук, де за конкретною областю можна знайти навчальний заклад тої чи іншої категорії - університет, академія, інститут, та інші.

Для зручності та інформативності, у блозі на сторінках вузів за регіонами, а саме Вузи Києва , Вузи Львова а також на сторінках конкретних навчальних закладів будуть розміщені прямі посилання на сторінку даного навчального закладу у системі Конкурс - вступ інфо.


*********************************
Цікавить Вступ до ВНЗ?
Підписуйтеся та спілкуйтеся у Facebook спільноті блогу про вступ та на записи у Google+
*********************************

8 коментарів:

  1. Доброго дня! Виникла така ситуація, що в нашому місті Вінниці у ВНТУ відкрилась новий напрямок підготовки, але вона на сьогоднішній день не відображається у системі vstup.info. Скажіть, будь ласка, куди можна звернутися щодо виправлення цієї ситуації?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Редактор блогу23 червня 2015 р. о 19:15

      Внесете "пропозиції" на вступ в ЄДЕБО вже з новими напрямом (перед вступною кампанією щороку така процедура проводиться), ІС Конкурс vstup.info перед вступною кампанією повинен оновити дані. Поточні дані наскільки розумію бралися з даних додатків, внесених минулого року до правил прийому. Також не забудьте зміни в самих додатках в ЄДЕБО внести.
      p.s також спочатку перевірте чи внесена та верифікувана в ЄДЕБО нова ліцензія, щоб не мати неприємних сюрпризів на певному етапі роботи. МОжливо є інші нюанси, в роботі адміна ЄДЕБО вузу випливуть, успіхів!

      Видалити
  2. Доброго дня! скажіть будласка чи дані про обсяг держ замовлення 2015 в ЛП реальні на вашому сайті?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Редактор блогу1 липня 2015 р. о 14:56

      Доброго дня, на сторінці http://vstup-info.blogspot.com/p/blog-page_41.html інформація по ЛП, як бачите слова Державне замовлення наразі не активні, оскільки наскільки нам відомо що МОН ще не розподілили місця Держ замовлення по вузах. Також ми подаємо також прямі посилання на сторінки вузів на сайті вступ інфо для зручності, проте на вступ інфо в колонці Д імовірно число держ замовлення минулого року. Тому очікуйте інформації про розподіл держ замовлення, як в ЗМІ так в на блозі будемо це висвітлювати, а далі після цією інформації шукайте вже по конкретних вузах.

      Видалити
  3. Прошу звернути Вашу увагу, що на сайті http://vstup.info/ (ІС Конкурс), існує суттєва помилка: на сайті в інформації про Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова, контактний телефон вказано невірно, номер приймальної комісії 239-30-17, а не 239-30-31 (http://vstup.info/2015/i2015i194.html#vnz).

    Будемо дуже вдячні, якщо цю помилку буде виплавлено.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Редактор блогу25 липня 2015 р. о 00:34

      Редакця блогу не пов'язана з ІС Конкурс. Наскільки нам відомо, у ІС Конкурс вказано номер, який внесений як контактний для навчального закладу у ЄДЕБО, де вказували як правило канцелярію/приймальню, тому так.

      Видалити
  4. Доброго дня!. На сайті http://vstup.info/ (ІС Конкурс) не відображується інформація щодо поданих заяв Черкаського кооперативного економіко-правового коледжу (http://vstup.info/2015/i2015i833.html#vnz) та Білгород-Дністровського економіко-правового коледжу (http://vstup.info/2015/i2015i995.html#vnz). Додатково: дані навчальні заклади стали відокремленими структурними підрозділами Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі».

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Редактор блогу25 липня 2015 р. о 00:30

      Важко щось сказати, редакція не пов'язана ні з ІС конкурс ні з ЄДЕБО. Потрібно це з'ясовувати з Інфоресурсом (адміністратор ЄДЕБО) та ІС Конкурсом. ІС Конкурс стягує дані з ЄДЕБО. Можна лише таке відмітити, якщо вам змінили акаунт в ЄДЕБО та/або дали новий ідентифікатор НЗ, отже теоретично в ІС Конкурс на сторінці де вказаний ваш старий ідентифікатор нові дані вже не будуть відображатися. (до прикладу в адресі http://vstup.info/2015/i2015i833.html#vnz ідентифікатор 833) аналогічно з іншим відокремленим підрозділом. Також уточняйте з головним НЗ.

      Видалити

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!