31 липня 2015 р.

Нові дедлайни (терміни) вступної кампанії за останніми змінами від 30 липня. +2 дні на подання заяв, оприлюднення рейтингів рекомендованих, подання оригіналів та +1 день на зарахування.

Листом 30.07.2015_№ _1/9-363 МОН роз'яснює нові зміни до Умов прийому до ВНЗ України згідно наказу МОН від 30 липня 2015 р. № 822 «Про затвердження Змін до Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України в 2015 році»


В передостанній день прийому документів на денну форму навчання до ВНЗ за ступенем бакалавр у МОН звернули увагу на те, що вступна кампанія проводиться на неналежному рівні, оскільки в УЦОЯО припинили зміну персональних даних у базі учасників ЗНО, видачу дублікатів сертифікатів, (оскільки доблесні силовики паралізували роботу УЦОЯО з вступниками) про що ми писали ще 23 липня
У зв'язку з цим в кінці дня 30 липня у МОН вирішили, що варто продовжити вступну кампанію ще на 2 дні, зсунути майже всі дедлайни, терміни етапів вступної кампанії на 2 дні (крім зарахування, за державним замовленням, на яке додано +1 день).

Листом від 30.07.2015_№ _1/9-363 у МОН роз'яснюють, що згідно Наказу МОН від 30 липня 2015 р. № 822 «Про затвердження Змін до Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України в 2015 році» внесено зміни до Умов прийому, зокрема прийом заяв у паперовій та електронній формі продовжено до 18 год 2 серпня.
Рейтингові списки рекомендованих до зарахування за державним замовленням ВНЗ зобов'язані опублікувати до 12 год 6 серпня (раніше було до 12 год 4 серпня). Термі виконання вступниками вимоги для зарахування за державним замовленням (подання оригінала атестату) продовжено до 18 год 10 серпня (раніше було до 18 год 8 серпня). Зарахування за державним замовлення на денну форму навчання на основі базової та повної загальної середньої освіти повинно відбутися не пізніше 12 год 11 серпня (раніше було до 12 год 10 серпня).

*********************************
Цікавить Вступ до ВНЗ?
Підписуйтеся та спілкуйтеся у Facebook спільноті блогу про вступ та на записи у Google+
*********************************



20 коментарів:

  1. Такого БЕДЛАМУ як при Квіті не було ще НІКОЛИ.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Скажи "дякую" Шокіну- с#кіну за це

      Видалити
    2. шокін не винен в тому, що хтось в центрі оцінки якості освіти вирішив підробити результати. диму без вогню не буває.

      Видалити
  2. Переносити терміни в останній день - це чудово говорить про рівень роботи МОНу і якість вступної кампанії 2015.
    браво, КВІТ, браво!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Разберитесь в причинах таких решений - потом высказывайте свое фи

      Видалити
    2. чому це робиться в останній день?? чому правила прийому міняються по декілька разів за тиждень до початку і під час проведення?? А самі правила написані так, що абітурієнти в них розібратися не можуть?? Ця вступна кампанія - повний дурдом. Починаючи від проблем з дипломами молодшого спеціаліста, питаннями щодо вступу поза конкурсом, і закінчуючи зміною термінів 3 рази. Якщо Квіт бере своїм головним заступником свою колишню секретарку, а головою центру оцінювання якості призначає не менш некомпетентного знайомого, то це багато про що говорить.

      Видалити
    3. Повністю з Вами згоден. Додайте до цього списку постійні проблеми з базою ЄДЕБО, які не можуть вирішити вже 4 рік

      Видалити
  3. Доброго дня. Підкажіть, де можна побачити наказ 822.

    ВідповістиВидалити
  4. А как на счёт компенсации за билеты тем людям, которые взяли их, чтобы отвезти оригиналы??? Их интересы и проблемы теперь никого не волнуют?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А коли чужі проблеми когось хвилювали?

      Видалити
    2. Ніколи... Тільки коли чужі ставали своїми...

      Видалити
  5. Уяіть що ви працівник ВУЗу і знаєте що сьогодні останній день роботи і прийому заяв ( 31 липня), а на 1 серпня у вас вже квитки на поїзд і відпуск. І ось ви приходите в останній день на роботу, а вам кажуть, що наш милий МОН вирішив в останній день поміняти плани і продовжив прийом ще на 2 дні. В результаті ви вимушені скасовувати відпуск, нові квитки вже не купити, бо попередні потрібно було брати за 3 тижні, а здавати ці втрачаєте 40% вартості, ви просто впадаєте в ступор і депресію.
    Правильно писали вище, що такого безладу не було при жодному міністрові освіти як при Квіті.

    ВідповістиВидалити
  6. таке відчуття, що цьогорічні абітурієнти - це просто напросто якісь піддослідні кролики.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Редакція блогу5 серпня 2015 р. о 22:11

      Кожного року є зміни та новації і кожен рік не є таким як попередній
      Суть цьогорічних змін, щоб в рекомендації (яка цього року без хвиль, які лише тягнули час) максимальна кількість осіб отримали рекомендацію, так як одна особа не отримає 2-3-5 рекомендацій, як в минулі роки та ще й могло бути в різних хвилях. Тобто зміни досить ефективні повинні бути.

      Видалити
  7. Цікаво, як тепер придбати квитки? Не у всіх машини...

    ВідповістиВидалити
  8. а скільки ж анонімів незадоволених!. та які всі грізні і незадоовлені!
    шо, на хвоста наступили? - не змогли покупувать своїм дорогоцінним чадам місця, як то раніше було.
    звикайти нешановні совки. веселі нові часи настали ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А до чого тут "покупувать місця"? до Вашого відома вже котрий рік вступники здають ЗНО, за результатами яких вступають, а ті, що не проходять за рейтингом, обирають контрактну форму навчання і офіційно за неї сплачують. В даному випадку мова про те, що люди розраховували на певні строки (купували квитки, планували відпустку), а раптом все змінилося! Я котрий рік працюю в приймальній комісії, і, дійсно, такого, як в цьому році, ще ніколи не було!
      А ось Ви, я бачу, анонім, що зловтішається з проблем інших людей. Треба бути добрішим)))

      Видалити
  9. А як що до зарахування на держмісця з низькими балами,а з вищими на контракт? Де прокуратура? У

    ВідповістиВидалити

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!