21 липня 2015 р.

Конкурсна комісія МОН погодила збільшення обсягів державного замовлення для ВНЗ в 2015 році

За результатами засідання Конкурсної комісії МОН збільшено обсяги, місця державного замовлення вищим навчальним закладам на 3000 місць за ступенем бакалавр.

21.07 відбулося засідання конкурсної комісії Міністерства освіти і науки України, на якому розглянуто питання щодо перерозподілу та збільшення місць державного замовлення для вищих навчальних закладів України

Як повідомляє офіційний сайт МОН в ході засідання розглянуто питання про збільшенні державного замовлення за ступенем бакалавр на 3000 місць. Голова комісії Сергій Квіт наголосив, що на нещодавньому засіданні комітету верховної Ради України була прийнята рекомендація збільшити обсяги державного замовлення для вищих навчальних закладів, а також звернути увагу на виші, які переїхали з окупованих територій. За результатами засідання Конкурсною комісією ухвалено рішення щодо збільшення обсягів державного замовлення. 

В наказі МОН України від 21 липня 2015 року № 783 «Про затвердження змін до розподілу обсягів державного замовлення на підготовку фахівців з вищою освітою у вищих навчальних закладах, підпорядкованих МОН» викладено інформацію про зміни до розподілу місць державного замовлення для ВНЗ.

*********************************
Цікавить Вступ до ВНЗ?
Підписуйтеся та спілкуйтеся у Facebook спільноті блогу про вступ та на записи у Google+
*********************************


Немає коментарів:

Дописати коментар

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!