4 травня 2016 р.

Чому зависає інформаційна сторінка учасника ЗНО на тестпорталі

Сьогодні учасники ЗНО почали масово заходити на інформаційну сторінку учасника ЗНО на сайті УЦОЯО тестпортал, щоб роздрукувати перепустку на ЗНО з української мови і літератури, яке відбудеться завтра 5 травня, проте зіткнулися з порблемою, що сторінка не відкривається, зависає.


Як повідомляє УЦОЯО, про проблему знають, рекомендують здійснювати спробу друку пізніше та підкреслюють, що друк перепусток на зно варто здійснювати з персонального ПК або планшета, для мобільних пристроїв функція друку може не працювати.

Насправді проблема виникає тому, що одномоментно тисячі бажаючих роздрукувати перепустку, намагаючись відкрити інформаційну сторінку учасника ЗНО просто перевантажують сервер УЦОЯО. У разі такої проблема все ж варто спробувати зайти на інформаційну сторінку пізніше та не намагатися її відкривати знову і знову, оскільки сервер не буде працювати краще, коли велика кількість користувачів будуть намагатися відкрити інформаційну сторінку знову і знову. Одне можна твердити з високою імовірністю, що вночі сервер точно повинен працювати краще.

*********************************
Цікавить Вступ до ВНЗ?
Підписуйтеся та спілкуйтеся у Facebook спільноті блогу про вступ та на записи у Google+
*********************************

2 коментарі:

  1. "Насправді проблема виникає тому, що одномоментно тисячі бажаючих роздрукувати перепустку"...
    -Наспра8ді це 8ідбу8ається тому, що держа8а не може 8иділити кошти на нормальні сер8ерні машини для держа8них організацій...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Там їм щось виділяли, навтіь Совсун хвалилася у Фейсбуці, що нові сервери купили для УЦОЯО.

      Видалити

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!