6 липня 2016 р.

Подання електронної заяви на вступ до ВНЗ

Подання електронних онлайн заяв на вступ до ВНЗ на сайті ez.osvitavsim.org.ua - коли реєструватися та як подавати

Коротко опишемо основі дії, які необхідно виконати, щоб подати електронну онлайн заяву до ВНЗ та терміни, етапи вступної кампанії в 2016 році.

Вимоги до вступника для можливості подання  електронної онлайн заяви

Згідно Порядку подання та розгляду заяв до ВНЗ в електронній формі подати онлайн заяву на вступ можна за допомогою сайту за адресою ez.osvitavsim.org.ua

Подати електронну заяву можуть абітурієнти, які бажають вступити до ВНЗ та не мають підстав для особливих умов участі у конкурсі і зарахування, визначених Умовами прийому та правилами прийому до вищого навчального закладу. Прізвище, ім'я, по батькові вступника у документі про освіту повинні збігатись з прізвищем, іменем, по батькові вступника в документі, що посвідчує особу, а для вступників на основі повної загальної середньої освіти - також у сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання.
За Умовами прийому до ВНЗ подавати онлайн заяву на вступ можливо лише на денну форму навчання ступеня бакалавр.



Терміни подання електронної онлайн заяви та результатів конкурсу через ez.osvitavsim.org.ua

Згідно Умов прийому
11 липня - початок прийому електронних онлайн заяв.
20 липня - завершення прийому на спеціальності за якими необхідно складати творчі конкурси
27 липня (до 18 год) - завершення подання на всі інші стеціальності - 18 год .
1 серпня (до 12 год) - оголошення рейтингового списку рекомендованих до зарахування
6 серпня (до 12 год ) - зарахування за державним замовленням
до 12 серпня - зарахування на контрактне навчання та за кошти пільгових довгострокових кредитів.

Коли реєструватися на сайті ez.osvitavsim.org.ua

Сайт подання електнонної онлайн заяви до ВНЗ ez.osvitavsim.org.ua станом на дату публікації ще не працює, оскільки проводяться останні підготовчі заходи, як з боку ВНЗ які заповнюють в систему перелік спеціальностей та місць, так і розробниками сервісу.
В минулому році сайт подання електронних заяв ez.osvitavsim.org.ua був відкритий кілька днів перед початком вступної кампанії та вступники мали можливість зареєструватися та ознайомитися з інтерфейсом сайту.
Для реєстрації на ez.osvitavsim.org.ua  потрібні дані особистого документу вступника, документів про освіту та при вступі на основі повної загальної середньої освіти - сертифікат ЗНО.

Під час реєстрації на ez.osvitavsim.org.ua вступникам необхідно внести такі дані:
  • адресу електронної пошти, до якої має доступ;
  • серію та номер документа про освіту, на основі якого здійснюється вступ;
  • номер, пін-код та рік отримання сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання (для вступників на основі повної загальної середньої освіти);
  • серію та номер документа, що посвідчує особу, та коли й ким він виданий.
Під час вступної терміну вступної кампанії вступники в інтерфейсі системи подання обирають область розташування навчального закладу, далі з переліку в межах області необхідний ВНЗ, далі спеціальність та при поданні заяви на участь на місця держ замовлення - пріоритет заяви.

Інструкція як реєструватися на сайті ez.osvitavsim.org.ua та подавати електронні заяви (з детальними скріншотами).

На яких сайтах слідкувати за рейтинговою ситуацією описано у попередньому дописі.

********************************
Цікавить Вступ в 2017 році?
Підписуйтеся та спілкуйтеся у Facebook спільноті блогу та на записи у Google+



8 коментарів:

  1. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  2. Чи можна подавати заяви на вступ в різні дні, дотримуючись нумерації пріоритетів, чи система допускає один вхід для подачі на усі 15 можливостей? Чомусь ані приймальні комісії, ані гаряча лінія не можуть відповісти на це питання.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як буде в цьому році невідомо. В минулому році допускалися в різні дні з різною послідовністю пріоритетів, тобто подавали в один день заяви з 15 і 7 пріоритетом в наступний 14 і 8 і.т.п. Можна було перший і на останній день залишити. Теоритечно, в цьому році повинно бути аналогічно. Як буде - побачимо.

      Видалити
  3. я й досі не можу подати заяву!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Я взагалі не можу подати заяву ,бо в мене атестат на дівочом прізвищі а сертифікат на теперішньому.При цьому різниця між цими документами 6 років .Виявляється у нашій країні потрбно бути готовим до будь-чого.БЕЗЛАД!!!!!!! ВТАЧАТИ РІК НАВЧАННЯ Я НЕ ГОТОВА !!!!!!ЦЕ ПОРУШЕННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ !!!!Дуже цікаво чому не ввели графу з ідентифікаційим кодом він же ж не міняється у людини ,на відміну від прізвища (до авторів сайту )браво оплиски вам за незрабність .ВАМ ДОЛЕКО ДО ЄВРОПИ !!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я также столкнулась с проблемой несоответствий фамилий в атестате и в ЗНО,так как я уже 9лет как замужем и естественно паспортные данные с атестатом не совпадают,в частности-фамилия. И что теперь делать мне,как регистрироваться?Неужели замужние не имеют права учиться в ВУЗах?

      Видалити
    2. свідоцтво про шлюб, всі інші документи у папочку і особисте подання заяви до приймальної комісії.

      Видалити
  5. Добрый день,подскажите можно ли в этом году,поступить и учиться в крыму ?если можно то как, а то на всех сайтах не показывает крым...

    ВідповістиВидалити

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!