18 липня 2016 р.

Сервіс подання електронних заяв ez.osviavsim.org.ua може не працювати з 16 до 19 год

Як повідомляють у МОН до 19 липня сервіс подання електронних заяв ez.osviavsim.org.ua може не працювати у період з 16 до 19 год


Ще 15.07 прес-служба МОН попередила абітурієнтів про можливість відсутності доступу до сервісу подання електронних заяв з 16 до 19 години до 19 липня. Тому, сьогодні та завтра в ці години не варто працювати з сервісом подання електронних заяв ez.osviavsim.org.ua .


Такий час обмеження обрано для можливості приймальним комісіям безперебійної роботи з заявами вступників, адже за повідомленнями у спільнотах вступників у соц. мережах присутні випадки незареєстрованих у ВНЗ заяв, та збереження статусу "Зареєстровано у ЄДЕБО" протягом кількох днів.
Таке викликано причиною перебоїв у роботі ЄДЕБО для приймальних комісій та неможливістю вчасного опрацювання електронних заяв.

Після 19:00 вступники можуть спостерігати зміни статусів заяв як реєстрації у ВНЗ так і допуску до участі у конкурсі, який приймальна комісії ВНЗ повинна здійснити протягом 3-х днів робочих днів з дати реєстрації електронної заяви у ВНЗ.

********************************
Цікавить Вступ в 2017 році?
Підписуйтеся та спілкуйтеся у Facebook спільноті блогу та на записи у Google+



Немає коментарів:

Дописати коментар

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!