20 липня 2016 р.

Третина вступників бакалаврату ще не подапали заяви на вступ

Третина від орієнтовної кількості абітурієнтів бакалаврату не подавали заяви на вступ - Інна Совсун


Сьогодні у МОН відбулася прес-конференція на тему «Вступна кампанія 2016: екватор» за участю Першого заступника Міністра освіти і науки України Інни Совсун.
Чиновниця повідомила статистичні відомості ходу вступної кампанії, одна з яких - для вступу на бакалаврат вже встигли подати свої заяви 171 тис 179 абітурієнтів (станом на 8:20 20.07).


Як зазначила Інна Совсун, враховуючи орієнтовну загальну чисельність вступників, які складали ЗНО та подолали пороговий бал з Української мови та літератури, ще залишається близько третини потенційних вступників, які не подавали заяви.
Варто врахувати, що частина з них могли не подолати пороговий бал з інших предметів, тобто потенційних подавачів заяв на бакалаврат (які ще зовсім не подавали заяв) може бути й менше.



Щодо статистичної кількості поданих заяв по ВНЗ повідомлено ТОП-10 вишів, які станом на 20 липня є лідерами за кількістю поданих заяв від абітурієнтів.

Пальму першості, традиційно, тримають:



Решту місць у “рейтингу” займають:



Зараз вже подано достатню кількість заяв на вступ, щоб можна було більш-менш адекватно оцінити конкурсну ситуацію. Саме тому вступники, які подають свої заяви зараз, знаходяться в кращому становищі ніж ті, що зробили це в перші дні.

********************************
Цікавить Вступ в 2017 році?
Підписуйтеся та спілкуйтеся у Facebook спільноті блогу та на записи у Google+



Немає коментарів:

Дописати коментар

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!