14 липня 2017 р.

Абітурієнти, які не змогли зареєструватися у системі подання електронних заяв, змушені звертатися до ВНЗ особисто

Вступникам, які не можуть зареєструватися в системі подання електронних заяв необхідно подавати заяви до ВНЗ особисто.
Згідно листа МОН  від 14.07.2017 №1/9-395 приймальним комісіям ВНЗ дозволено приймати паперові заяви від такої категорії абітурієнтів.


Як зазначається у листі МОН: "У зв'язку із запровадженням нового програмного забезпечення з посиленими вимогами до ідентифікації вступників, мають місце окремі випадки відмови в реєстрації електронних кабінетів, пов'язані з іншими розбіжностями в реєстраційних даних. У такому разі з 15 липня 2017 року вступник може подати заяву та документи в паперовій формі, якщо в присутності представника приймальної комісії вищого навчального закладу буде перевірена неможливість створення електронного кабінету вступника."







3 коментарі:

  1. Добрий день. Я мама абітурієнта і педагог за фахом. Дайте відповідь : чому не працює система "вступ. інфо"? Чому до цього часу немає переліку предметів ЗНО, бюджетних місць і рейтингових списків? Це питання до вас не тільки моє,а всіх випускників нашого класу.


    ВідповістиВидалити
  2. Добрий день. Я мама абітурієнта і педагог за фахом. Дайте відповідь : чому не працює система "вступ. інфо"? Чому до цього часу немає переліку предметів ЗНО, бюджетних місць і рейтингових списків? Це питання до вас не тільки моє,а всіх випускників нашого класу.


    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Добрий день, Блог вступ інфо не має відношення до ІС Конкурс, (сайт з адресою vstup.info) ми лише подаємо посилання на сторінки ІС Конкурс областей та популярних ВНЗ, щоб вступники в період публікації рейтингових списків рекомендованих (коли сервери ІС Конкурс часом перевантажені від відвідуваності) могли пропустити кілька кроків в ІС Конкурс та відповідно не навантажувати сервери ІС Конкурс.

      Наскільки відомо нам, у зв'язку зі зміною програмного забезпечення освітньої бази даних ЄДЕБО в кінці травня (причиною чого було те, що попереднє ПЗ обслуговувала фірма, пов'язагна з Табачником і уряд не захотів в подальшому це продовжувати) не вдалося розробникам нового ПЗ вчасно налаштувати частину ПЗ, яке обслуговує вступну кампанію. Від вчора приймальні комісії ВНЗ врешні змогли бачити скани документів вступників в системі та повноцінно приймати електронні заяви вступників, імовірно з понеділка будуть списки на ІС Конкурс.

      Видалити

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!