23 липня 2015 р.

У рейтинговій системі Конкурс - сайт vstup.info - додано колонку пріоритет заяви.

У інформаційній системі Конкурс (сайт vstup.info) у рейтингових списках вступників додано колонку пріоритет заяви, що дозволить з більшою вірогідністю спрогнозувати шанси вступу.


На початку вступної кампанії, коли в інформаційній системі Конкурс - вступ інфо з'явилися перші списки поданих заяв на багатьох форумах та спільнотах у соцмережах, в яких обговорювали актуальні питання вступної кампанії у багатьох абітурієнтів були численні запитання щодо способу ранжування списків вступників на сайті vstup.info , зважаючи на новації вступної кампанії цього року.
Основною проблемою рейтингових списків,було те, що не відображалися пріоритети заяв вступника. Нещодавно це було виправлено та числа пріоритетів заяв додано.

Тепер кожен вступник може з більшою вірогідністю побачити свої шанси на вступ за інформацією про пріоритет заяв інших вступників. Враховуючи, що існують додаткові сервіси відтворення рейтингових списків як от абіт пошук, який на основі інформації про пріоритет заяви міг би розробити алгоритми для розрахунку реальної позиції вступника, зважаючи на можливості вступу інших вступників, які вище рейтингом за вищими пріоритетами на інші напрями,

За декілька днів побачимо, чи буде можливість абітурієнтам ще до офіційного оголошення рейтингових списків вищими навчальними закладами дізнатися реальні шанси вступу до омріяного вишу.

Скріншот рейтингового списку вступників напряму правознавство в ЛНУ ім Франка на вступ інфо з колонкою пріоритет заяви.



*********************************
Цікавить Вступ до ВНЗ?
Підписуйтеся та спілкуйтеся у Facebook спільноті блогу про вступ та на записи у Google+
*********************************

2 коментарі:

  1. Ожидается ли прогноз поступления в ближайшее время?

    ВідповістиВидалити
  2. Редактор блогу24 липня 2015 р. о 19:49

    Дане питання нещодавно обговорювалося на VK спільноті блогу

    ВідповістиВидалити

Маєте власну думку? Не соромтеся, поділіться з читачами!